СРПСКА ЛИГА–ИСТОК 14. Коло ( коло + )

 • Kolo14_1Kolo_14_2Kolo_14_3

  Капитен Динама капитенски...

  – ФК Динамо (Врање)–ФК Трстеник 2:1 (2:0) –

  Врање, 20. 11. 2011. – Све решио играч утакмице, Стојковић.

  Трстеничани су наставили серију пораза на гостујућим теренима. Овог јесењег дана су поражени у Врању, а све је решио капитен домаћина Стојковић. Прво је у 5. минуту, на одлично набачену лопту, сам са три метра савладао изненађеног Аздејковића, голмана гостију. Исти играч је извео и једанаестерац у 44. минуту првог полувремена и довео домаћи тим у вођство од 2:0. Тим резултатом се и отишло на одмор.

  kolo_14_0
  Не искоришћена шанса у 13. колу–(Пецић)

  У другом полувремену су ушле младе снаге Трстеничана ( Бојан Стевановић и Марко Радивојевић. Боља игра и младост су учинили своје. Набачену лопту из корнера искусни Васић је у 64. минуту са 16 метара, прецизним шутем послао у мрежу. Иако је било још добрих акција на обе стране, добрим интервенцијама голмана резултат се није променио.
  У суботу 26. новембра је дерби 15. последњег кола, јесењег дела првенства. У госте нам долази водећа екипа лиге, Раднички из Свилајнца. Како трстенички фудбалери умеју добро да се надмећу са јаким противницима, очекује се леп фудбал, доста голова и наравно победа домаћина...

  Резултати 14. кола и табела


  trstenicani.comНазив стране| www.trstenicani.rs | vojcel@trstenicani.com |