СРПСКА ЛИГА–ИСТОК 4. Коло ( коло + )

 • Kolo_4_2 Kolo_4_4 Kolo_4_5

  Васић у двострукој улози...

  – ФК Трговачки–ФК Трстеник 2:4 (1:2) –

  кolo4_3

  Јагодина, 11. 09. 2011. Гледалаца: 400. Судија: Александар Живковић (Ниш)-7. Стрелци: Ђурић у 6. и Џелатовић у 67. за Трговачки, а Пецић у 28. и 37, Васић у 49. и Смиљанић у 88. минуту за Трстеник.
  Играч утакмице: Н. Васић, Трстеник.
  Трстеничани однели бодове „Трговцима“, филијали суперлигаша из Јагодине. Трговачки је први повео већ у 6. минуту; Ђурић је шутирао са преко 30 метара, лопта је погодила у леђа Дигића, променила смер и преварила немоћног голмана Аздејковића. Већ у 28. минуту изједначење, упорни нападач гостију Пецић је из другог покушаја савладао домаћег голмана. Исти играч је у 37. минуту, на изванредану пас-игру Васића са десетак метара, искоса са десне стране, савладао немоћног Стојановића. Изгледну прилику имао је и Смиљанић прад сам крај полувремена, када је на одлично додавање Васића добро шутирао, али је домаћи голман одбранио.
  Но, одмах на почетку другог полувремена, Рајковић је лепо проиграо Васића, који је рутински завршио акцију и то је било лепих 1:3 за госте. Џелатовић, играч домаћих је после соло акције домаћинима дао наду голом у 67. минуту, и смањио резултат на 2:3, али је све то запечатио у 88. минуту Смиљанић, који је изванредно проигран од најбољег играча утакмице Н. Васића, са леве стране погодио супротан угао домаћег голмана. Tако су Трстеничани, потпуно заслужено и високо поразили „Трговце“ из Јагодине.

  З. Миловановић, дописник „Спортског журнала“ из Јагодине.

Назив стране| www.trstenicani.rs | vojcel@trstenicani.com |