СРПСКА ЛИГА–ИСТОК, сезона 2012/13
ФК Трстеник: ( коло + )

20. КОЛО – Пролећни део првенства

Брус 14. април, 2013. год.
КОПАОНИК – ТРСТЕНИК ППТ 2:1 (1:1)
ts_kopbr

Преузми видео (flv, 15,2 MB, 480x270 px, 4:32 min).

19. КОЛО – Пролећни део првенства

Трстеник 7. април, 2013. год.
ТРСТЕНИК ППТ – РАДНИЧКИ (Св) 2:0 (0:0)
ts_radnsv

Преузми видео (flv, 24,1 MB, 480x270 px, 7:04 min)

Данас су се радовали домаћи фудбалери, у самом финишу утакмице. Постигли су два лепа поготка и у једној борбеној и фер игри са гостима из Свилајнца, успели да укњиже прва три бода у пролећном делу првенства. Време је било кишовито, тмурно и прохладно за игру, међутим то није сметало играчима обе екипе да играју допадљив и борбен фудбал, али пре свега у духу правог фер-плеја... Погледајте резултате 19. кола и парове за 20. коло. (Горе десно)
Извештај са утакмице; (М. Веселиновић, дописник ЖУРНАЛА; pdf 118 KB).

17. КОЛО – Пролећни део првенства

Трстеник 24. март, 2013. год.
ТРСТЕНИК ППТ – ЦАР КОНСТАНТИН (0:0)
ts_carkonst

Преузми видео (flv, 20,5 MB, 480x270 px, 6:02 min).

ts_kolo17_1Данас је у Трстенику игран слаб фудбал. Малтене без правих шанси и шутева. Домаћи фудбалери су ипак имали неколико изгледнијих прилика, и два непрецизна шута према голу, али без изненађења за гостујућу одбрану, која је играла доста сигурно и успешно.
По лепом времену Трстеничани су очекивали леп и допадљивфудбал па су у већем броју дошли на игралиште крај Мораве; међутим мало је тога виђено од фудбала. До ts_kolo17_2душе, била је борбена и на моменте „мушка“ игра обе екипе, али све у границама фер-плеја. Севнула је и по нека варница у жару борбе за лопту, али се брзо угасила. И једни и други фудбалери су остали дужни публици са головима, али томе су допринеле и тактике тренера, да се не прими гол. Судијска тројка неусклађена у доношењу одлука и са пар добрих грешака.


Извештај са утакмице (М. Веселиновић, дописник Журнала).

16. КОЛО – Пролећни део првенства

Сурдулица 20. март, 2013. год.
РАДНИК – ТРСТЕНИК ППТ 2:2 (1:1)

ts_kolo16_1Да је у спорту често потребно и бар мало среће, то се најбоље видело у данашњој утакмици у Сурдулици. Фудбалери Трстеника су потпуно равноправни били својим домаћинима, али нису успели да освоје сва три бода у гостима на старту пролећног дела првенства.
Трстеничани су први повели голом Радивојевића, а примили су изједначујући гол у 45 минуту првог полувремена. Слично се догодило и у другом полувремену. Опет су плави момци повели голом Смиљковића и водили до надокнаде времена у другом полувремену. ts_kolo16_2 Пропустили су у брзим контранападима бар 2-3 колосалне прилике да осигурају победу. Међутим како то обично бива у фудбалу, казна је стигла у самом финишу надокнаде времена, када је домаћин изједначио.
Млади фудбалери из Трстеника могу много више да жале за пропуштеном приликом, да се реванширају играчима Радника за пораз на свом терену јесенас у Трстенику. Али и то је спорт, мора се даље, јер већ у недељу на игралиште крај Мораве, долази искусан и озбиљан противник из Ниша-екипа Цар Константин. Ето прилике за добру и ефикасну игру...

Куп утакмица ОФС Трстеник
ФК ГРАДИНА – ФК ТРСТЕНИК 1:8 (0:5)
Рафална паљба РистићаИзвештај са утакмице (М.Веселиновић–Спортски Журнал)

Припремна утакмица по лепом времену
ФК ТРСТЕНИК – ПАРТИЗАН (БУМБ. БРДО) 3:1 (2:0)
Сваком тиму по полувреме

JW Player goes here

Преузми видео (flv, 32,1 MB, 480x270 px, 7:25 min).
fkts_prp_01sТРСТЕНИК 3. март, 2013.
Трстеничани су у последњој провери пред наставак првенства савладали српсколигаша из Бумбаревог Брда. Иако у игри домаћина, нарочито у другом полувремену, није штимало све како треба, тренер Иван Радивојевић, ипак, може бити задовољнији од свог колеге Мирослава Стакића.
Извштај репортера;


Трстеник почео припреме са новим руководством

Одиграно више припремних утакмица.

Савољуб Крњинац, прослављени голман Трстеничана, спортски директор клуба.
ТРСТЕНИК – Када је пре петнаест дана Стручни штаб трстеничког српсколигаша на челу са Иваном Радивојевићем, помоћником Драгољубом Павловићем и тренером голмана Мирком Гуџулићем извршио прозивку и кренуо са припремама за наставак првенства, неочекивано је дошло до великих турбуленција у клубу.
ts_pipr1Бивше руководство и председник Радован Милосављевић је, из непознатих разлога и у незгодном тренутку, поднело оставку на све функције и у великој мери угрозило нормално функционисање клуба.
У циљу превазилажења настале ситуације реаговала је Скупштина клуба и за само десетак дана заказала, припремила и одржала ванредну изборну седницу. Нови председник ФК Трстеник ППТ, је Михајло Поповић, директор Електродистрибуције Трстеник.
За председника Управног одбора изабран је Зоран Наумовић, заменик је ts_pipr2Драган Вуковић, а чланови УО су Зоран Калановић, Славиша Карић, Љубиша Марковић и Живорад Пештерац. Секретар је Жика Јаковљевић. На предлог фудбалера, Славољуб Крњинац, некадашњи голман Трстеника, изабран је за спортског директора...
Извештај дописника Спортског Журнала, М. Веселиновића.

Комплетан текст (pdf, 79 KB); – Трстеник-Јошаница (pdf, 103 KB);

СРПСКА ЛИГА ИСТОК – ФК Трстеник, СЕЗОНА 2012/13| www.trstenicani.rs | trstenicani.rs@gmail.com |