TS-FUDBAL – Najlepši golovi

SRPSKA LIGA ISTOK, godina 2012/13

Predstavljamo Vam osam golova igrača FK Trstenik, koji su postignuti u novoj takmičaskoj sezoni 2012/13 u SRPSKOJ LIGI - ISTOK. Napominjemo da su golovi samo sa utakmica na domaćem terenu i da smo odabrali one najlepše kojima je prethodila i dopadljiva fudbalska akcija. Sa svakim novim kolom kod kuće, dopunjavaćemo i ovu video galeriju naj-golova.

Omogućićemo da glasate za golove koje Vam predstavimo, pa ćemo proglasiti NAJLEPŠI GOL polu sezone i SUPER GOL - gol cele sezone na domaćem terenu. Napravićemo i video galeriju najboljih 5 i 10 golova, a sve to uz dobru muziku.

O mnogim novostima, promenama i rezultatima Vašeg glasanja, pisaćemo na ovoj strani, koja će se stalno ažurirati i dopunjavati. Imaćete priliku da nam šaljete vaše predloge i komentare u vezi sa golovima i akcijama, a iste ćemo objaviti u delu pod-stranice, DAJ GOL (uskoro) !

** Glasanje za najlepši gol na domaćem terenu, će se odvijati tako da svi prikazani golovi budu ravnopravni. Može se izabrati samo jedan gol od prikazanih. Jedan posetilac glasa, samo jednom, za jedan gol tokom 24h !

* Glasanje za gol meseca septembra je završeno. Pobedio je gol pod rednim brojem (5) mladog RADIVOJEVIĆA, postignut protiv Dinama iz Vranja u prolećnoj sezoni ove godine. Ovaj gol je pogledalo ili glasalo za njega 152 posetioca. Ovaj gol automatski učestvuje za GOL GODINE sa pobedničkim golovima koje ćemo predstaviti u narednim mesecima. Uskoro novi predlog golova za gol meseca OKTOBRA !

* KONAČNI REZULTATI GLASANJA ZA: MESEC SEPTEMBAR 2012. GOD.

ts_najgol_s2

Pogledajte i ove stranice iz istorije trsteničkog fudbala

Prateći razvoj fudbala u Trsteniku, upoznaćete se i sa samom istorijom grada, njegovim ljudima i događajima kroz vreme. Stranice obiluju fotografijama, slajdovima i video materijalima sa mnogih utakmica; taj period verujt nije mali, počinje još od 1920. godine, kada se zakotrljala prva, prava, kožna lopta na trsteničkom igralištu-vašarištu, tzv KEDERKA...

FK Trstenik–prvenstvo/kolo sezona (2012/13)