ts_fktstdnmvr_20_s

Treba reći...

...Da su u predvečerje gradske slave i praznika Svete Trojice, domaći fudbaleri vernim navijačima podarili šestu uzastopnu pobedu na igralištu kraj Morave u Trsteniku.
Malo je bilo uzbuđenja u prvom poluvremenu. Jedinu pravu priliku imali su Trsteničani u 36. minutu kada je Lazić iz povoljne prilike dobro šutirao, a Milunović odlično intervenisao.
Kritike trenera Radivojevića u pauzi urodile su plodom. Ulaskom mladog Radivojevića proradio je napad domaćina i već u 62. minutu Pantelić je u brzoj akciji idealno centrirao, a iskusni Vasić iz prve zahvatio loptu i Milunović je bio nemoćan.
Posle nekoliko propuštenih prilika i dobrih odbrana golmana Milunovića, domaćin je overio pobedu u 69. minutu. Marko Radivojević je na asistenciju Rajkovića, u solo akciji, prevario i Milunovića, za konačnih 2:0...

M. Veselinović, dopisnik „Žurnala“.
(Opširnije .pdf 88,5 KB)


Pratite nas i dalje, kontaktirajte nas; šaljite nam Vaše predloge, savete i ideje. Potražite starije fotografije od značaja za istoriju grada u starim ormanima i kutijama, roditelja, baka i deka...
Svom otačestvu, Trsteničani....

www.trstenicani.rs

Izbor filmova, galerija: 1 2 4