ТУРНИРИ У МАЛОМ ФУДБАЛУ – Трстеник 2017

fkts_grbfkts_gallnew_sСтраница посвећена извештајима са Турнира у малом фудбалу.
Традиција фер-плеја, фудбалског надигравања и истрајности. ФК Трстеник ове године у новом првенству Српске лиге-ИСТОК прославља редак јубилеј на овим просторима, 97/98 година од како се закотрљала прва фудбалска лопта „кедерка“ на игралишту крај Мораве...

ТРСТЕНИК 2017 – трунир у малом фудбалу
БЕЛИМИ-ТАКСИ, победник турнира у малом фудбалу
Трстеник, 9-19 јул 2017. год.
ts_belimi-finale_s– Победник турнира у малом фудбалу је екипа „БЕЛИМИ такси“ из Трстеника, која је у финалу победила такође трстенички тим брзе хране Вајат, резултатом 4:2. Треће место су освојили гости из Ниша, екипа „Борко Смиљковић“, победивши тим брзе хране „Кеопс“ из Врњачке Бање резултатом 5:4. За најбољег играча турнира је проглашен Александар Павловић из екипе „Белими-такси“, најбољи стрелац је био Александар Пантелић из брзе хране „Вајат“, а за најбољег голмана на турниру је проглашен Нишлија, Милан Павловић. Ипак, најзанимљивије су биле полуфиналне утакмице пуне неизвесности.
ts_malfudb_polufn_s– У првој полуфиналној утакмици састале су се екипе „Вајат“ и „Кеопс“, после регуларног времена резултат је био 3:3, па је извођењем пенала у финале отишла екипа брзе хране „Вајат“. У другом полуфиналу састале су се екипе „Белими“ и „Борко“. После вођства Нишлија од 0:1, „Белими“ је изједначио у другом полувремену и повео са 2:1, сачувавши предност до краја утакмице, уз доста промашених прилика Нишлија.
– У организацији Општине Трстеник и Канцеларије за младе Трстеник, почев од 9. јула 2017. кренуо је турнир у малом фудбалу ТРСТЕНИК 2017. После интонирања државне химне, представник Канцеларије за младе Општине Трстеник, ts_malfudb_turn17_sНенад Смиљковић је отворио турнир. Том приликом су уручене захвалнице најстаријим асовима трстеничког фудбала, најстаријем гледаоцу и одата почаст оним спортистима и спортским радницима који су нас у скорије време на жалост, напустили. Турнир се игра на терену Школског центра, где су реновирне трибине, а које су сваке вечери биле пуне бројним посетиоцима. Сам турнир, који ће трајати десет дана, свечано су отворили стари ривали, ветерани ФК Трстеника и ФК Напретка из Крушевца. Стари мајстори су и овога пута приказали своје фудбалске врлине, које их красе и у поодмаклим годинама; били су и ефикасни, постигли су 7 голова. Овога пута славили су Крушевљани, победивши резултатом 4:3. Репортер „ЖУРНАЛА“ – М. Веселиновић. – За већи формат видеа, ТС-галерија5.

СРПСКА ЛИГА ИСТОК – ФК Трстеник, СЕЗОНА 2017/18| www.trstenicani.rs |